Keuken Laten Verwijderen

KeukenLatenVerwijderen.nl is een onderdeel van Kalker Recycling & Sloopwerken. In de volksmond ook wel gewoon Sloopbedrijf Kalker genoemd. Kalker is sinds 2010 actief in de sloopbranche en voorheen enkele jaren als oud ijzer en metalen handelaar.

Sinds 2010 is Kalker zeer actief in de particuliere sector waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn: plavuizen verwijderen, keuken verwijderen, badkamer slopen, vloerbedekking verwijderen, caravan slopen en het deels of volledig strippen van huizen, kantoren, winkels en bedrijfspanden in het hele land.

Voor bovengenoemde sloopwerken hebben wij dan ook een aantal websites gemaakt (zie onderaan de homepagina) om u nog sneller te kunnen bedienen wanneer u in Google zoekt op bijvoorbeeld "keuken laten verwijderen". Dit omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een normale prijs voor het laten slopen van een badkamer.

Wij weten van sommige concurenten dat zij vaak enorme bedragen vragen en een bedrag tussen de 700 en 1200 euro durven te vragen voor het verwijderen van een complete keuken. Wij doen het in ieder geval altijd net even iets goedkoper!

Bij ons betaalt u tussen de 315 euro voor een simpele keuken en maximaal 650 euro voor het compleet verwijderen van bijvoorbeeld een grotere U keuken inclusief verwijderen wandtegels, apparatuur, afdoppen leidingen en afvoer van het vrijgekomen afval.

En ohja, ook de materiaalkosten, stortkosten en voorrijkosten zitten hier bij inbegrepen!

KLIK HIER OM METEEN EEN OFFERTE AAN TE VRAGEN